Tuesday, October 19, 2010

Malaysia's Oil & Gas Maps


Bros and Hos, you can get the image in .pdf to view it more clearly. Here is the file.

11 comments:

  1. best la cerita pasal minyak ni bro..baguslah bro buat blog ni...byak ilmu yg saya dapat..skrang ni saya nakkan copy file pdf di atas tapi...message kata dah didelete..mintak bro letakkan balik..cantek gak..terima kaseh..
    teruskan berkarya memberi ilmu pasal minyak nie...

    yet

    ReplyDelete
  2. http://www.mediafire.com/?79h7c4y3cxdz8ha

    tq yet..noproblem tp busy skit lately..xde story sgt. hehe

    ReplyDelete
  3. blog yang bagus dan helpful untuk saya. saya pun nak dapatkan gambar ni, tapi mediafire inform dah delete. boleh minta upload semula?

    ReplyDelete
  4. bro link pdf sudah mti...mohon di upload nye smula.... :)

    ReplyDelete
  5. Anyone can help me? pasal link tu dah not valid. I tgh buat a report on the platform and rigs in Malaysia (old & new), tapi i can't get good quality information. Anyone can help tak?

    ReplyDelete
  6. hi, saya cuba nak download map tapi tak dapat. semoga boleh di upload sekali lagi, untuk rujukan saya. a very good blog!

    ReplyDelete
  7. salam... nak download... or send to me.. amaleyna@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  8. salam.. ble tak email to me too.. link dah mati aaa ewiezz@gmail.com ... tengkiu bebnyk.. klu ble nk ASAP..

    ReplyDelete
  9. untuk design & drafting untuk industrial Oil & gas boleh layari www.facebook.com/mycadnik.draftingdesign or www.myblognikwell.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. email to : mycadcae@yahoo.com for infor and question about technical design & drafting.

      Delete
  10. Today i have see your blog websites Malaysia's Oil & Gas Maps very useful for people who have search very useful for link

    Job vacancies in malaysia

    ReplyDelete